BOSE FRAMES

AUDIO NAOČALE


Dostupne u 2 dizajna: ALTO i RONDO

ALTO: klasične ugaone leće, dostupne u veličinama S/M i M/L.

RONDO: zaobljene leće, dostupne u veličinama S/M.

KUPI ALTO KUPI RONDO


Pozovite nas na: +386 (0)33 20 94 59 i provjerite dostupnost modela.

NAOČALE.
SA AUDIO REPRODUKCIJOM.

Naš debitantski proizvod dolazi u dva modela/siluete sa ugrađenim BOSE sistemom za audio reprodukciju. Vrhunski zvuk za neponovljivo iskustvo slušanja muzike.

KLASIČAN IZGLED.
KVALITETAN ZVUK.

Za vašu okolinu to su samo klasične naočale. Ali vi znate tajnu: minijaturizovana Bose elektronika sakrivena u ramu naočala. Vrhunska tehnologija u službi vrhunskog ugođaja slušanja.

ZVUK ZA VAS.
I SAMO VAS.

Bogat, kristalno čist i jasan zvuk je ono što čujete. Vaša okolina ne čuje praktično ništa. Ekskluzivna tehnologija i namjenski proizvedeni zvučnici čine kombinaciju koja isporučuje zvuk direktno u vaše uši a ne u okolinu.

ULTRAMODERNI MATERIJALI

Metalne šarke. Okvir od specijalnog najlona. Leće koje nećete moći jednostavno izgrebati ili polomiti. Bose Frames slušalice su proizvedene od materijala koji su moderni baš kao i sam koncept audio slušalica. Projektovane da traju kao što će trajati i vaš užitak slušanja.

SA IMPLEMENTIRANOM BOSE AR TEHNOLOGIJOM

Bose AR je prva tehnologija takve vrste koja audio reprodukciju podiže na sasvim novi nivo. Ona vam, također, omogućava da konstantno budete u vezi sa digitalnim svijetom a opet potpuno svjesni vašeg fizičkog okruženja.

BOSE SUNGLASSES ALTO

BOSE SUNGLASSES RONDO