BOSE Bosna i Hercegovina
-->

SoundTouch® 10 zvučnik

NAJMANJI BOSE ZVUČNIK SOUNDTOUCH® SERIJE

Uvijek ima prostora za bolju reprodukciju

Želite da imate mnogo muzike u bilo kojem prostoru? Odaberite SoundTouch® 10 bežični zvučnik. Dovoljno je mali dimenzijama da se u interijer može ukopiti gotovo svugdje. Međutim, sa kvaliteton reprodukcije koja višestruko nadmašuje njegove dimenzije. Sa jednostavnim i praktičnim pristupom svim vašim audio materijalima idealan je za sve prilike. A ne može biti jednostaviji za upotrebu. Za potpunu kontrolu samo instalirajte besplatnu SoundTouch® aplikaciju na vaš urežaj i nakon toga samo pratite jednostavne korake.

Manje napora, više muzike.

U SoundTouch® zvučnik uloženo je mnogo razmišljanja i znanja. Slušajte šta god želite bez razmišljanja o tome koja tehnologija najbolje zvuči Ovaj dimenzijama mali bežični zvučnik omogućava streaming muzike direktno sa vašeg tablet ili smartphone uređaja putem Bluetooth® konekcije. A možete ga priključiti na vašu kućnu Wi-Fi® mrežu za trenutno "In-Home" slušanje muzike.

MALE DIMENZIJE, 
VELIKI SNOVI

Vizija je bila jednostavna: Proširiti porodicu SoundTouch® uređaja sa zvučnikom koji je dostupan svima, koji omogućava reprodukciju bežičnim putem, kompaktnih je dimenzija, te koji pruža još jedno mjesto za kvalitetnu reprodukciju unutar bilo kojeg prostora, a sve to po više nego pristojnoj cijeni. SoundTouch® 10 zvučnik je idealan izbor za svaki od navedenih scenarija uz iznenađujuće kvalitetan zvuk.

JEDAN SISTEM ZA CIJELI SVIJET MUZIKE


SoundTouch® zvučnici omogućavaju pristup popularnim muzičkim servisima kao što je Spotify®, zatim Internet radio stanicama te muzici koju imate pohranjenu. Sve u jednom zvučniku.

Kreiran za vaš način života.
I za način na koji slušate muziku.

Ispunite životni prostor zvukom ili ga preplavite muzikom. SoundTouch® zvučnici su kreirani da prate vaš način života i da rastu kako vaše potrebe rastu. Nakon što nabavite jedan uređaj, možete ih još dodati bilo kada. Svi oni mogu raditi simultano. Pa ako se krećete iz prostorije u prostoriju muzika će vas pratiti. Koristite ih da reprodukujete istu muziku u više prostorija ili različitu muziku u različitim prostorijama.

SoundTouch®, aplikacija

Besplatna SoundTouch® aplikacija omogućava potpunu kontrolu vašeg SoundTouch® zvučnika putem tablet ili smartphone uređaja. Koristite je za pretragu muzičkih sadržaja i kontrolu uređaja unutar vašeg doma. Pokrenite streaming ili koristite 6 memorijskih mjesta za brzi pristup vašim playlist-ama, ili stanicama.

TRENUTNO SLUŠANJE

Samo vam SoundTouch® omogućava da pohranite vaše omiljene sadržaje na neku od 6 memorijskih lokacija za trenutnu reprodukciju, te ne morate trošiti vrijeme tražeći vaše omiljene sadržaje. Dodijelite jednu lokaciju vašim najboljim Spotify® playlist-ama, drugu za neku Internet radio stanicu, a treću za svu ikada snimljenu muziku vašeg omiljenog izvođača. Možete ih dodijeliti vašoj muzičkoj biblioteci, podcast-ovima, albumima itd...

Bliže ste vašoj muzici

SoundTouch® 10 zvučnik reprodukuje pun, prostoran i snažan zvuk koji stvara osjećaj da ste u neposrednoj blizini izvođača. U stvari, ovo što navodimo možemo vam ilustrirati primjerom kakvom snagom i zvukom raspolaže naš zvučnik. Reprodukujte novu reklamu od One Republic sa njihovim hit singlom: "Future Looks Good."

SPECIFIKACIJE

Dimenzije/težina


Zvučnik: 21.2cm H x 14.1cm W x 8.7cm D (1.87 kg)

Daljinski upravljač: 11.4cm H x 4.4cm W x 1.3cm D (50 g)

Zidni punjač: 6.1 cm H x 4.8 cm W x 1.5 cm D

Kabal: 1.0 m L


Priključci


Aux input

Ethernet port


Dodatni detalji


Built-in Wi-Fi® and Bluetooth®

Wireless network compatibility: 802.11 b/g/n

Supported audio formats: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless


Pakovanje


SoundTouch® 10 bežični muzički sistem

Power kabal

USB kabal

Daljinski upravljač